Astrid van der Ham Astrid van der Ham De leeftijd van veertig inmiddels gepasseerd, getrouwd met Theo, moeder van drie prachtige kinderen en erg blij met het werk van uitvaartbegeleidster.

Van jongs af aan heb ik met veel plezier in de horeca gewerkt. Toen onze kinderen klein waren ben ik gestopt met werken en heb naast het “er zijn” voor de kinderen, samen met Theo, met veel plezier onze woonboerderij verbouwd. In die tijd had ik ook tijd voor vrijwilligerswerk op de school van de kinderen en als ouderling in onze kerk. Het er kunnen zijn voor anderen vond ik fijn, diepgaande gesprekken voeren, een luisterend oor bieden, dat deed mij goed. Nadat ik vond dat de kinderen groot genoeg waren, heb ik de stap genomen waar ik al lang over nadacht. Ik ben de studie voor uitvaartbegeleidster bij Meander in Zwolle gaan volgen en heb twee jaar ervaring opgedaan. Sinds oktober 2015 mag ik deel uitmaken van De Stilte. Het werken in dit team van gedreven mensen inspireert mij enorm. Samen vorm geven aan de wensen die een familie heeft, door te luisteren, te vertellen, te overleggen of wat dan ook maar nodig is om uit te komen bij een afscheid dat goed is. Zoals ik er jaren geleden voor koos om er “ te zijn” voor mijn kinderen, zo wil ik er nu “zijn” voor jullie. Met veel liefde wil ik mij inzetten om jullie stap voor stap dichter tot het afscheid te laten komen dat voor jullie goed is. Want een goed afscheid is helpend om het verlies te kunnen dragen. Mijn werk op deze manier, in alle rust en met veel aandacht te kunnen doen, dát maakt dat ik mij gelukkig voel in dit bijzonder mooie beroep.
Wij als mens Tina Hakkesteegt Erwin de Jong Cora van der Waal Ina Schut Lijda van Zessen Astrid van der Ham José Aartsen Sophie de Waal Karolyne Heikoop Pieta van der Leeden Corrie den Hartog Cindy Kok Caroline van Dam Ralf Hakkesteegt Mariska de Groot Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com