Rouwvervoer

Er zijn naast een traditionele zwarte rouwauto tegenwoordig nog veel meer mogelijkheden waaruit je kan kiezen voor het rouwvervoer.

De Stilte zelf heeft gekozen voor een vriendelijke lichtgrijze rouwauto, maar u kunt ook denken aan: een uitvaartbus (touringcar inclusief een plekje voor de kist met de overledene), de uitvaartcaravan, motor met zijspan of uitvaarttruck.


Maar ook aan: de uitvaartfiets met een aanhanger waar de kist met de overledene op wordt geplaatst, de loopkoets, paard en wagen of Leentje de rouwkoe met een mooie boerenkar erachter.


Overigens is een rouwauto niet verplicht, echter in sommige verkeerssituaties wel wenselijk.


Meer over rouwvervoer
Download Inspiratie Map incl. Rouwvervoer

Rouwauto van De Stilte
Rouwauto De Stilte Wij hebben voor De Stilte bewust gekozen voor een rouwauto met een 'vriendelijke' uitstraling en we hebben de auto laten bouwen in lichte kleuren.
Lees meer

Leentje de Rouwkoe
Leentje de Rouwkoe Paardenmensen worden door een rouwkoets met paarden gereden, waarom dan koeien liefhebbers niet met een koe.
Lees meer

Paard en Wagen
Rouwkoets Hier ziet u de boerenkar met een echte Fries ervoor, er zijn vele vormen van paard en wagen mogelijk als vervoer rondom een uitvaart.
Lees meer

Rouwbus
Rouwbus

Een uitvaartbus is een bus waarin zowel de kist met de overledene als de nabestaanden vervoerd worden.

Lees meer

Uitvaartfiets
Uitvaartfiets De uitvaartfiets met een aanhanger waarop de kist met de overledene op wordt geplaatst. (deze foto is gemaakt in 2005 voor de opening van De Stilte)
Lees meer

Wij als mens Tina Hakkesteegt Erwin de Jong Cora van der Waal Ina Schut Lijda van Zessen José Aartsen Sophie de Waal Deborah Niesthoven Karolyne Heikoop Pieta van der Leeden Corrie den Hartog Caroline van Dam Mariska de Groot Ralf Hakkesteegt Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com